Aplicatii mobile pentru Android si IOS

[TS-VCSC-Textillate textillate=”Peste 70% dintre accesarile de pe internet se fac folosind aplicatii mobile. Afla avantajele serviciului de creare aplicatii mobile!” font_size=”18″ font_align=”center” font_family=”Default:regular” animation_in=”fadeIn” text_order_in=”sync”]

Dispozitivele mobile sunt cele mai folosite device-uri din viața de zi cu zi. Începând din anul 2016, peste 65% din căutările de pe internet au loc de pe o tabletă sau un dispozitiv mobil. Având în vedere acest lucru, crearea unei aplicații mobile, poate reprezenta un factor deosebit de important pentru afacerea dumneavoastra.

Indiferent că este vorba despre un serviciu de dezvoltare aplicații pentru Android sau iOS, crearea unei aplicatii a ajuns o necesitate pentru orice tip de afacere, aplicațiile mobile corect realizate lăsând întotdeauna o impresie de încredere și profesionalism. O aplicație mobilă trebuie văzută ca o legatură între comerciant și client, comerciantului fiindu-i mai ușor să urmarească comportamentul clientului sau să îi prezinte ofertele într-un mod personalizat.

Creare Aplicații Android & iOS

Furnizăm soluții inovatoare pentru crearea aplicațiilor mobile pe platformele android sau iOS, folosind doar cele mai noi tehnologii apărute. Vă oferim posibilitatea să alegeți atât bugetul în care doriți să ne încadrăm, cât și complexitatea sau modul de programare a aplicației.

UPHOST- vă pune la dispoziție o echipă puternică și experimentată cu care se mândrește că reusește să ofere cele mai performante soluții atât pe piața din România cât și cea din străinătate. Având în vedere că în ziua de azi, telefonul mobil este cel mai folosit device iar majoritatea accesărilor de pe înternet se fac folosind un astfel de divice, crearea unei aplicații mobile android sau iOS poate reprezenta un factor deciziv în dezvoltarea afacerii dumneavoastră.

[TS-VCSC-Image-Adipoli image=”10696″ attribute_alt=”true” image_height_r=”height: auto;” adipoli_start=”transparent” adipoli_hover=”sliceUpRandom” adipoli_handle_color=”#0094ff” tooltip_content=”Toate functionalitatile de care aveti nevoie!” tooltip_position=”ts-simptip-position-bottom” tooltip_style=”ts-simptip-style-green”]
Themetf